Alertes
Inici / Benestar social i salut / ROGER CERDÀ ACUDEIX A LES RESIDÈNCIES DE LA CIUTAT EN LA TRADICIONAL VISITA NADALENCA

ROGER CERDÀ ACUDEIX A LES RESIDÈNCIES DE LA CIUTAT EN LA TRADICIONAL VISITA NADALENCA

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà ha recorregut aquest matí les distintes residències i el centre ocupacional de la ciutat per transmetre les seues felicitacions nadalenques als usuaris i personal que presta servei en aquestes instal·lacions.

Cerdà, qui ha estat acompanyat per la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha visitat la residència Corona de l’Estrela, el centre ocupacional d’Aspromivise, la residència de l’asil de Sant Antoni, la residència Nova Edat, la residència de la Caixa d’Ontinyent, el convent de la Consolació i el col·legi de la Immaculada.

Ha estat un matí emotiu per al primer edil i la regidora, ja que usuaris d’alguns dels centres els han rebut de manera especial, amb cançons, nadales i xicotets detalls d’elaboració pròpia. Es tracta de la primera ocasió que Cerdà compleix amb aquesta tradició en qualitat d’alcalde de Xàtiva.

Descarrega la notícia

Et pot interessar

Xàtiva programa taules informatives amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA

L’activitat, dirigida als joves, es desenvoluparà demà divendres als centres de secundària i a les …