Alertes
Inici / Benestar social i salut / EL SOPAR DE CAP D’ANY DELS JUBILATS VA COSTAR UN 21% MENYS

EL SOPAR DE CAP D’ANY DELS JUBILATS VA COSTAR UN 21% MENYS

35 xiquets i xiquetes accediren als menjadors de l’escoleta de Nadal

Xàtiva, 12 de gener de 2016.- La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva disposa de la liquidació de despeses de distintes accions dutes a terme durant la campanya de Nadal. Entre elles destaca la rebaixa del cost del tradicional sopar per a jubilats i pensionistes que se celebra anualment al pavelló Francisco Ballester. De resultes, el sopar de 2015 ha costat un 21% menys que l’edició anterior.

La regidora Xelo Angulo ha valorat positivament aquest resultat. Segons Angulo, “hem arreplegat comentaris majoritàriament favorables, tant per l’organització com per el desenvolupament de l’acte. Amb el control en la gestió que hem aplicat i la conseqüent rebaixa de la despesa, considerem que aquesta iniciativa és viable i, per tant, creguem que és oportuna la seua continuïtat”.

Una de les novetats d’enguany és que, a més del sopar per a prop de 800 comensals que assistiren al pavelló, Benestar Social va preparar 72 unitats per a que els ancians residents a la llar de Sant Antoni també pogueren gaudir d’aquesta celebració especial.

D’altra banda, la regidora també ha informat del cost de l’escoleta de Nadal, que ha estat de 3.566 euros. Aquesta iniciativa, assumida des de Benestar Social, va consistir en l’assistència a l’escoleta durant tot el matí, a més de mantenir oberts els menjadors escolares durant les vacances, del 23 de desembre fins al 4 de gener, per tal de garantir la correcta alimentació dels xiquets de famílies desafavorides. Angulo ha comentat que “nosaltres garantim que cap xiquet o xiqueta passe fam en Nadal”. Finalment, 35 xiquets i xiquetes accediren a aquest servei, que suposava un dinar diari més l’entrega d’un pícnic per tal que els menors s’emportaren el sopar a casa.

Descarrega la notícia

Et pot interessar

Els col·legis de Xàtiva organitzen xarrades per tal de previndre el dolor d’esquena

El projecte «Fisioteràpia a l’escola» està impulsat pel Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat …