Alertes
Inici / Ciutadania / EL GIMNÀS DE LA CIUTAT DE L’ESPORT COMPTARÀ AMB UN SERVEI GRATUÏT DE MONITOR TÈCNIC
CiutatEsport (20)

EL GIMNÀS DE LA CIUTAT DE L’ESPORT COMPTARÀ AMB UN SERVEI GRATUÏT DE MONITOR TÈCNIC

Xàtiva, 13 de gener de 2016.- Des de demà dijous 14 de gener, comença un nou servei d’assessorament tècnic al gimnàs de la Ciutat de l’Esport. Els dilluns, dimecres i divendres, des de les 16:00 ha les 20:00 h, i els dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 h, un entrenador personal realitzarà tasques d’assessorament tècnic per a tots aquells usuaris que ho sol·liciten

Aquest assessorament és completament gratuït i amb la seva posada en marxa es pretén dotar d’una millor qualitat als serveis que es presten a la Ciutat de l’Esport, perquè els esportistes de Xàtiva i la seua comarca puguin optimitzar el seu entrenament personal, seguint directrius tècniques impartides per un professional de l’esport.

En tasques de control i supervisió del gimnàs es manté el monitor en horari de dilluns a divendres de 10:00 ha 14:00 hi els dimarts i dijous de 16:00 ha 19:30 h.

Et pot interessar

FotoGrupClubs

L’Ajuntament de Xàtiva rep a diferents clubs per reconèixer els seus èxits

Un membre del Club d’Esgrima ha guanyat el Campionat d’Espanya M10-M12, el club de futbol …