Alertes
Inici / Ciutadania / COMUNICAT OFICIAL DE ROGER CERDÀ, ALCALDE DE XÀTIVA

COMUNICAT OFICIAL DE ROGER CERDÀ, ALCALDE DE XÀTIVA

Xàtiva, 26 de gener de 2016

L’alcalde de de Xàtiva, Roger Cerdà, davant la macro operació policial desenvolupada aquest matí a la ciutat en relació a una presumpta xarxa delictiva internacional de pagament de comissions i blanqueig de capitals, vol manifestar que lamenta profundament que el nom de la ciutat de Xàtiva torne a veure’s embrutat per l’actuació de l’anterior alcalde i president de la Diputació de València, Alfonso Rus. Segons Cerdà, “la imatge de la ciutat ja va ser restituïda en les darreres eleccions municipals, quan la meitat dels electors del Partit Popular els va donar l’esquena. De tota manera, és trist i lamentable veure a què es dedicava presumptament Rus mentre endeutava a la ciutat fins els 25 milions d’euros actuals. Mentre uns presumptament es lucraven de manera irregular, la ciutat anava derivant cap a una situació d’emergència social de la qual estem tractant d’eixir amb molt d’esforç i treball”.

Cerdà ha anunciat que ordenarà que s’estudie a fons les possibles implicacions d’aquest cas per a l’Ajuntament de Xàtiva i que defensarà amb fermesa els drets de tots els ciutadans, reservant-se l’inici d’accions legals i de reclamació de responsabilitats.

L’alcalde pensa que “Xàtiva és una ciutat plena de gent honesta i treballadora que no es mereix patir la commoció de haver sigut governada durant 20 anys per aquell qui va eixir als mitjans de comunicació comptant bitllets en un cotxe i que sembla ser l’epicentre de la presumpta corrupció del PP, ni veure els seus carrers invadits de policia ni de càmeres de TV com a conseqüència d’aquest monumental escàndol que fins i tot ha acabat afectant a l’equip de futbol de la ciutat”.

D’altra banda, Roger Cerdà creu que hui queda demostrat que tota la tasca de crítica i oposició contra la gestió de Rus no anava desencaminada i que les denúncies que durant dues dècades han dut a terme els grups polítics que conformen l’actual govern municipal estaven fonamentades.

Segons Cerdà, “ara és el moment de deixar actuar a la justícia i de mostrar tota la nostra col·laboració institucional per tal que, finalment, se sàpiga la veritat i els culpables paguen les conseqüències d’una manera deplorable d’entendre la política i de lucrar-se il·legalment amb diners públics”.

Descarrega el comunicat

Et pot interessar

Aprovada la renovació del Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de Xàtiva 2020-2022

Aquest Pla permetrà agilitzar l’eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública de …