Alertes
Inici / Ciutadania / XÀTIVA POSA EN MARXA L’ESCOLA D’EMPODERAMENT
Cartell

XÀTIVA POSA EN MARXA L’ESCOLA D’EMPODERAMENT

La iniciativa de Dona i Igualtat arranca amb un programa de formació en noves tecnologies

Xàtiva, 28 de gener de 2016.- La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa un nova activitat destinada a millorar la formació de les dones de la ciutat en diferents àmbits de coneixement. Es tracta de l’Escola d’Empoderament. La iniciativa, compartida entre la regidoria i el Consell de les Dones per a la Igualtat, està pensada per afavorir l’avanç en el procés d’enriquiment personal per a dones de diferents edats i interessos. L’Escola d’Empoderament és “una oportunitat per crear espais de formació, trobada i reflexió, en la línia dels objectius que marca la proposta per fer de Xàtiva una ciutat violeta”, tal com comenta la regidora Francesca Chapí.

El programa d’activitats comença amb una sèrie de cursos sobre noves tecnologies dirigit a les dones. El primer dels cursos s’inicia el proper 10 de febrer i tracta sobre com utilitzar els mòbils i les tablets. Li seguirà un altre curs d’iniciació a la informàtica que comença el 12 de febrer. Per a ambdós cursos, de 8 sessions i nivell principiant, s’ha fixat el 5 de febrer com a data límit d’inscripció.

Les activitats formatives continuaran amb cursos sobre tràmits electrònics amb l’administració, xarxes socials i ciberseguretat i control parental, el termini d’inscripció per als quals finalitzarà el proper 14 de març.

Les inscripcions als cursos es poden tramitar a les oficines de la regidoria de Dona i Igualtat o a Infodona Xàtiva.

Descarrega la notícia

Et pot interessar

20190724_102916

L’alcalde Roger Cerdà i la regidora Lena Baraza visiten als participants de la campanya «Viu la solidaritat»

Els joves, d’entre 15 i 17 anys, vénen de totes parts d’Espanya per treballar com …