Alertes
Inici / Ciutadania / L’ALCALDE REP A LA DIRECTIVA DE L’AAVV BARRI NORDOEST
DSC01371_web

L’ALCALDE REP A LA DIRECTIVA DE L’AAVV BARRI NORDOEST

Xàtiva, 4 de febrer de 2016.- Aquest matí, una delegació de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest de Xàtiva, encapçalada pel seu president José Giménez, ha estat rebuda per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà. En la reunió, els integrants de l’AAVV han posat en coneixement de l’alcalde les principals necessitats d’aquella zona de la ciutat, així com alguns assumptes pendents d’intervenció municipal, com ara la substitució d’algunes faroles deteriorades, algunes reparacions de manteniment a la seu social de l’associació o la participació d’aquesta entitat en la programació de la Fira d’Agost. A més, l’alcalde ha informat als membres de l’AAVV Barri Nordoest de la planificació d’actuacions de la policia de barri o del nou reglament d’ús del Gran Teatre, aprovat en el darrer plenari.

Et pot interessar

Corresponsals

Els Corresponsals Juvenils de Xàtiva participen en la II Trobada d’Alumnat Actiu a Alcossebre

Joves de la ciutat que connecten l’Ajuntament amb altres joves han participat el 26 i …