Alertes
Inici / Benestar social i salut / XÀTIVA SE SUMA A LA MARXA EUROPEA PELS DRETS DELS REFUGIATS

XÀTIVA SE SUMA A LA MARXA EUROPEA PELS DRETS DELS REFUGIATS

Angulo referma el compromís d’acció per part de la comissió mixta d’ajuda als refugiats del conflicte sirià

Xàtiva 8 de febrer de 2016.- La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha informat al membres de la comissió mixta d’ajuda als refugiats del conflicte sirià de que Xàtiva participarà en els actes de la Marxa Europea pels Drets dels Refugiats. El proper 27 de febrer, a les 19h, diverses ciutats espanyoles i d’arreu del món se sumaran a aquesta mobilització reivindicativa per demanar als governs europeus un passatge segur i per defensar els drets humans dels refugiats que arriben a la Unió Europea fugint d’aquesta guerra.

Segons diu Angulo en la seua missiva, “a Xàtiva no ens podem quedar al marge i per això també ens sumem, liderant des de la nostra comissió totes les accions que, com aquesta, van adreçades a intentar que qui corresponga solvente aquest conflicte”. La manera en que la nostra ciutat participarà en els actes reivindicatius queda pendent de tractar-se al si de la comissió mixta.

En relació a aquest assumpte, el darrer plenari de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques una moció relativa a la crisi migratòria i a la situació dels refugiats de Síria. En el punt 3 d’aquesta moció s’instava a “encoratjar al nostre poble per no defallir en els bons sentiments que ens han mogut aquestos mesos; ans al contrari, continuar amb la mateixa disponibilitat, saber reviscolar la consciència del que podem aconseguir junts en allò substancial i refermar el nostre compromís per continuar treballant en aquest camí”.

D’altra banda, Angulo ha anunciat que aquest mateix dimecres dia 10, mantindrà una reunió amb la Directora General d’Inclusió Social, Elena Ferrando, i amb el coordinador de la comissió mixta, Joan Bou, per conèixer els avanços en les gestions al voltant de les mesures d’ajuda als refugiats del conflicte sirià.

Descarrega la notícia

Et pot interessar

L’Ajuntament de Xàtiva es reuneix amb l’associació «Land of Hope»

L’ONG, amb seu a Xàtiva, va presentar els seus projectes i programes de cooperació internacional. …