Alertes
Inici / Ciutadania / LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS REHABILITA EL PARC DE SARIERS AMB LA COL·LABORACIÓ CIUTADANA

LA REGIDORIA DE PARCS I JARDINS REHABILITA EL PARC DE SARIERS AMB LA COL·LABORACIÓ CIUTADANA

L’Agrupament Escolta Jamboree serà l’encarregat de recuperar part del recinte amb l’ajuda dels veïns

Xàtiva 15 de febrer de 2016.- La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno (Compromís), s’ha reunit aquest matí amb l’Agrupament Escolta Jamboree i veïns de la zona de Sariers per decidir les actuacions que es faran en aquest parc. Gimeno ha agraït al grup escolta i als veïns la seua implicació i ha reconegut la importància de comptar a un teixit social compromés amb el patrimoni municipal. “Nosaltres com a regidoria i com a Ajuntament tenim l’obligació d’intervindre i mantindre els nostres parcs i jardins però poder treballar amb la ciutadania en eixes millores és un valor afegit en el que cal seguir insistint. Els veïns i veïnes de Xàtiva han de sentir que les instal·lacions municipals són seues i per això oferiments de col·laboració com els de Jamboree seran sempre benvinguts”.

Els treballs de recuperació s’iniciaran en les pròximes setmanes. Primer s’actuarà a la zona esportiva. Des de la regidoria es col·locarà una xarxa nova i es retirarà el baladre del mur per acondicionar la paret. Una vegada acabades aquestes actuacions Jamboree entrarà a pintar un mural i a acondicionar la zona. Per a Héctor Cuenca cap de l’agrupament scout “ Nosaltres som els scouts del Raval. Deuríem d’estar molt units al barri i aquesta és una manera de demostrar-ho. D’altra banda la vocació d’un col·lectiu com el nostre és també de servei a la societat i intervindre en la recuperació del parc és un d’eixos gestos cap a la ciutadania”.

A més de la col·laboració de Jamboree la regidoria compta amb la implicació de l’Associació de Veïns del Raval. Des d’aquesta organització han manifestat la seua satisfacció per que per fi s’intervinga en aquesta zona verda tan deteriorada de la ciutat i han presentat diverses alternatives d’activitats per revitalitzar-la.

Des de la regidoria, a més de retallar i acondicionar la vegetació s’han compromés a actuar de manera contundent contra l’incivisme tant per vandalisme com per excrements de gossos. “Volem recuperar este espai i això implica també advertir i si cal, multar, als que no respecten el jardí”, ha dit Pilar Gimeno.

Els treballs de millora es realitzaran al llarg de l’any i contemplen també condicionar zones d’ombra, replantar algun exemplar i col·locar bancs.

Descarrega la notícia

Et pot interessar

Xàtiva promourà la participació juvenil en Secundària amb la campanya d’Alumnat Actiu

S’han preparat una sèrie de tallers i xerrades, a més dels programes de «Corresponsals Juvenils» …