Alertes
Inici / Ciutadania / PROMOCIÓ ECONOMICA DÓNA A TRIAR CINC CURSOS ENTRE UNA LLISTA DE MÉS DE 40 PER AL SECTOR COMERÇ

PROMOCIÓ ECONOMICA DÓNA A TRIAR CINC CURSOS ENTRE UNA LLISTA DE MÉS DE 40 PER AL SECTOR COMERÇ

Els usuaris poden establir prioritats en la programació formativa a través d’un formulari en la web de l’Ajuntament, fins el 22 de febrer

Xàtiva, 15 de febrer de 2016.- El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha informat de l’oferta de tallers de formació per al sector comerç, impulsats des de la regidoria en col·laboració amb la Càmera de Comerç de València. Es tracta d’una relació de més de 40 accions formatives que abasten distints àmbits de la gestió comercial. A la web municipal, s’ha habilitat un formulari per tal que els comerciants, professionals i tota aquella persona que vulga accedir a aquesta formació escollisquen els cinc cursos que major interès susciten, de manera que aquells cinc tallers més votats seran els que finalment es duguen a terme. El termini per escollir els cursos finalitza el proper 22 de febrer.

Lorente ha destacat que aquesta és una modalitat participativa de programar un sistema de formació per al sector comercial de la ciutat. Segons el tinent d’alcalde, “és una manera de que els comerciants i altres usuaris comencen a donar forma al nou comerç de la ciutat”. El responsable de l’àrea de Promoció Econòmica estima que “des de l’Ajuntament entenem que la inversió econòmica és important, però no oblidem que la formació és fonamental per rellançar aquesta activitat a Xàtiva”.

L’oferta de tallers inclou nombrosos aspectes relacionats amb el màrketing, les tècniques de venda, l’escaparatisme, la gestió comercial, el sector immobiliari, les noves tecnologies i la publicitat i comunicació, entre molts altres. El llistat complet de tallers es pot consultar a la següent adreça electrònica: http://xativa.es/inscripciones/node/5

Descarrega la notícia

Et pot interessar

Protecció Civil de Xàtiva activa el servei de trasllat als col·legis electorals

El servei es pot demanar fins dissabte 9 de novembre Xàtiva, 5 de novembre de …