Alertes
Inici / Dona i igualtat / EL CONSELL DE LES DONES PER LA IGUALTAT ORGANITZA 23 ACTES AL VOLTANT DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

EL CONSELL DE LES DONES PER LA IGUALTAT ORGANITZA 23 ACTES AL VOLTANT DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Chapí: “hem programat activitats proposades per totes les associacions amb sensibilitat per aquest tema de manera coordinada i sense que se solapen”

Xàtiva, 18 de febrer de 2016.- El Consell de les Dones per la Igualtat, en col·laboració amb la regidoria de Dona i Igualtat encapçalada per Francesca Chapí, ha preparat una extensa i variada programació d’actes amb motiu de la celebració el 8 de març del Dia Internacional de la Dona 2016. Fins a 23 actes que començaran hui 18 de febrer i s’estendran fins el proper 12 de març. La regidoria ha elaborat un programa amb un fort component cultural i reivindicatiu. Projeccions de cinema i documentals, exposicions, presentacions de llibres, xerrades, esdeveniments esportius, rutes turístiques i teatre formen part d’una ambiciosa agenda de convocatòries al voltant de la figura de la dona i la seua situació actual.

La regidora Francesca Chapí ha presentat aquest matí el programa d’actes, acompanyada d’Àngela Lloret, tècnica d’Infodona; Andrea Mollà, presidenta de la Societat Musical La Nova de Xàtiva i Francesca Ballester, professora de l’IES Lluís Simarro.

Chapí ha manifestat que la majoria d’activitats tenen una orientació de sensibilització, prevenció i educació. “Per això comencem en un institut, per transmetre el valor de la coeducació per la igualtat”. La regidora ha resumit la filosofia d’aquesta programació tot dient que “prima una perspectiva de gènere des d’un punt de vista plural”.

Un fet destacable- segons Chapí- és que el Consell de les Dones de Xàtiva per a l’Igualtat ha replegat totes les activitats proposades des de distintes associacions amb una sensibilitat per les dones i els ha posat en agenda sense que se solapen”. La regidora també ha remarcat que aquest programa farà visible la presència de la dona en la política, amb càrrecs de responsabilitat, ja que hi participen diputades i directores generals, com ara Isabel García Sánchez o Anaïs Menguzzato.

PROGRAMA D’ACTES

Et pot interessar

Oberta la convocatòria per als concursos al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Els dibuixos i cartells poden fer-se arribar a la Casa de les Dones fins el …