Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / ELS AJUNTAMENTS D’ALZIRA I XÀTIVA TREBALLEN PER PRIMERA VEGADA CONJUNTAMENT PER A OPTAR ALS FONS FEDER
Reunió FEDER Alzira - Xàtiva

ELS AJUNTAMENTS D’ALZIRA I XÀTIVA TREBALLEN PER PRIMERA VEGADA CONJUNTAMENT PER A OPTAR ALS FONS FEDER

Xàtiva, 24 de febrer de 2016. Els regidors de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Xàtiva i Alzira, Miquel Lorente i Ivan Martínez, així com el vice-secretari i tècnics d’ambdós ciutats s’han reunit hui amb la Directora General de Finançament i Fons Europeus de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, Miriam Ferdández.

Els ajuntaments d’Alzira i de Xàtiva han manifestat la seua intenció de fer un projecte conjunt per a optar a les Urban Innovative Action (UIA) finançades amb fons FEDER europeus. Aquests fons europeus estan destinats a ciutats o associacions de ciutats de més de 50.000 habitants i té un pressupost, per part de la UE, de 80 milions d’euros per a aquesta convocatòria del 2016. Aquest projecte innovador ha d’estar adreçat a combatre la pobresa urbana, la integració de migrants, un nou model energètic i foment del treball.

Tant Alzira com Xàtiva varen presentar el seu pla estratègic de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrador (DUSI) per a optar als FEDER (Fons Europeus de Desenvolupament Econòmic Regional) el passat mes de gener. Ara es vol optar a més recursos europeus per a desenvolupar projectes municipals cap a un desenvolupament ambiental i social més sostenible. I per primera vegada s’associaran dos dels ajuntaments valencians més destacats.

Et pot interessar

Promoció Econòmica llança la iniciativa Mercat als Barris

Cada quinze dies hi haurà mercat d’alimentació als barris del Raval i Sant Pere Xàtiva, …