Alertes
Inici / Benestar social i salut / XÀTIVA, SOLIDÀRIA AMB ELS DRETS HUMANS

XÀTIVA, SOLIDÀRIA AMB ELS DRETS HUMANS

Concentració a favor de l’ajuda als refugiats del conflicte sirià el proper divendres 26, a les 18h, al Jardí de la Pau

Xàtiva, 24 de febrer de 2016.- La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha anunciat que Xàtiva se sumarà a la Marxa Europea Europea pels Drets dels Refugiats. El proper divendres 26 de febrer, a les 18h, hi haurà una concentració al Jardí de la Pau per tal de reunir a totes aquelles persones que vulguen manifestar el seu recolzament al moviment d’ajuda als refugiats pel conflicte sirià. Partint des del jardí, la marxa recorrerà el trajecte fins la porta de l’Ajuntament. El lema escollit per a l’ocasió es “Xàtiva, solidària amb els drets humans”.

Arribats a la porta de la Casa de la Ciutat, representants dels distints col·lectius que conformen la Comissió Mixta d’Ajuda al Refugiat llegiran un manifest a favor de les iniciatives solidàries d’auxili a aquestes víctimes de la guerra, exhortant als governs europeus a trobar una eixida digna per a aquest problema.

Des de Benestar Social, s’anuncia que tota aquella persona o associació que vulga adherir-se al manifest pot posar-se en contacte amb la regidoria. Els integrants de la marxa faran entrega d’una còpia del manifest a l’alcalde Roger Cerdà. A continuació, hi haurà un minut de silenci. L’acte clourà amb la interpretació de l’himne de la Unió Europea.

Angulo també ha comunicat que el proper dimecres 2 de març tornarà a reunir-se la comissió mixta, novament amb la presència de la directora general d’Inclusió Social de la Generalitat Valenciana, Helena Ferrando, qui informarà de l’estat de les gestions i accions polítiques dutes a terme des de la Generalitat en relació a aquest assumpte.

Et pot interessar

L’Ajuntament de Xàtiva es reuneix amb l’associació «Land of Hope»

L’ONG, amb seu a Xàtiva, va presentar els seus projectes i programes de cooperació internacional. …