Alertes
Inici / Ciutadania / JOVENTUT PROGRAMA UN VIATGE JOVE A ASTÚRIES PER A PASQUA

JOVENTUT PROGRAMA UN VIATGE JOVE A ASTÚRIES PER A PASQUA

Xàtiva, 3 de març de 2016.- La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha programat un viatge per a les vacances de Pasqua. La destinació escollida per a aquesta ocasió és el Principat d’Astúries. Del 26 al 30 de març, qui desitge apuntar-se a aquesta activitat podrà visitar la localitat de Cangas d’Onís, fer una excursió als Pics d’Europa, practicar esports d’aventura amb un descens del riu Sella o conéixer el procés d’elaboració de la sidra, gràcies a la visita a un llagar.

L’allotjament està previst en Cangas d’Onís. El preu, que inclou totes les activitats, és de 185 euros per a jove menors de 30 anys empadronats a Xàtiva i de 199 euros per a la resta de públic.

La reserva de places s’ha d’efectuar al Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14 – Xàtiva. Tel. 96 227 43 42 – joventut@ayto-xativa.es). El viatge està organitzat per Viajes Levante, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …