Alertes
Inici / Benestar social i salut / L’ALCALDE REP A UNA DELEGACIÓ DE DONES BOLIVIANES QUE TREBALLEN PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

L’ALCALDE REP A UNA DELEGACIÓ DE DONES BOLIVIANES QUE TREBALLEN PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

Xàtiva, 10 de març de 2016.- L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, han rebut hui a una delegació de dones bolivianes que treballen en la creació de l’Oficina de la Dona, projecte municipal cap a la igualitat en la localitat de San José de Chiquitos (Bolívia). Carmen Montenegro, Geovanna Terceros i Flavia Marcos han participat hui en una conferència celebrada en el CIPFP La Costera, en el marc de la campanya “Ser dona al Sud”, que organitza el Fons Valencià per a la Solidaritat. Aquesta campanya, que forma part del projecte “Municipis Solidaris”, té com a objectiu donar a conèixer la realitat de les dones en països en vies de desenvolupament.

Et pot interessar

Els participants en el Programa T’acompanye desbrossen la Costa del Castell

Des de la seua posada en marxa en 2017, el programa ha ajudat a millorar …