Alertes
Inici / Cultura i oci / L’AJUNTAMENT PROGRAMA ACTIVITATS D’ANIMACIÓ INFANTIL ELS DIUMENGES A L’ALBEREDA

L’AJUNTAMENT PROGRAMA ACTIVITATS D’ANIMACIÓ INFANTIL ELS DIUMENGES A L’ALBEREDA

Lorente: “aquest programa d’animació pretén ser un espai obert a la convivència entre xiquets i xiquetes de la nostra ciutat”

Xàtiva, 28 de març de 2016.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente ha anunciat l’inici d’un programa d’activitats d’animació infantil els diumenges a l’Albereda a partir del proper mes d’abril i fins desembre. La iniciativa consisteix en la realització d’activitats de caràcter cultural, lúdic i educatiu dirigides al segment de públic d’edat compresa entre els 3 i els 12 anys. Segons Lorente, “aquest programa d’animació pretén ser un espai obert a la convivència entre xiquets i xiquetes de la nostra ciutat, facilitant activitats de participació activa del tot el públic assistent, així com l’educació en valors, potenciant la integració i la igualtat entre homes i dones”.

Les activitats es dividiran en quatre blocs anomenats diumenges lúdics, diumenges culturals, diumenges de tallers i diumenges esportius. Cada diumenge programat hi haurà almenys dues activitats diferents, les quals tindran lloc a les 11, 11:40, 12’20 i 13 hores, totes elles assistides per monitors.

Els diumenges lúdics estaran conformats per activitats en equip que fomenten els jocs tradicionals i populars. Les dates reservades per als diumenges lúdics seran el 10 d’abril, el 5 de juny i el 13 de novembre.

Els diumenges culturals se dedicaran a la música, el ball, el teatre, conta contes i activitats de foment de la lectura. Les dates previstes són el 24 d’abril, el 25 de setembre i el 27 de novembre.

Els diumenges de tallers consistiran en organitzar activitats de dibuix, manualitats, màgia o cuina, mentre que els diumenges esportius estan destinats a la pràctica esportiva i a la realització d’exhibicions i competicions.

Per a la organització de les activitats s’ha tingut en compte la disponibilitat de personal que conega el llenguatge de signes, la programació d’activitats en llengua valenciana i la vinculació d’aquestes a la tradició cultural i la història de Xàtiva. Per a un millor desenvolupament dels actes, es formaran grups en funció de l’edat dels participants.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …