Alertes
Inici / Esports / XÀTIVA PRESENTA LA QUARTA EDICIÓ DE LA NATURA TRAIL
DSC02388_WEB

XÀTIVA PRESENTA LA QUARTA EDICIÓ DE LA NATURA TRAIL

Xàtiva, 15 d’abril de 2016.- L’Ajuntament ha servit de marc per a la presentació de la quarta edició de la Xàtiva Natura Trail. A l’acte han assistit el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, i el president del Club Atletisme Xàtiva (CAX), Vicente Agustí. Aquesta prova està organitzada pel CAX amb la col·laboració del Centre Excursionsta de Xàtiva i l’Ajuntament, i el patrocini principal de PLAZA MAYOR XATIVA.

La prova tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’Abril i té com a finalitat, a més de la pràctica de l‘esport, donar a conèixer el patrimoni cultural, la gastronomia i els paratges dels voltants de la ciutat de Xàtiva. Per participar en la cursa es recomana una bona preparació física per competir i gaudir d’aquest esdeveniment, que ja s’ ha consolidat en el calendari de les carreres de muntanya.

PROVES.- El Xàtiva Natura Trail consta de dos proves diferents: una cursa de muntanya competitiva de 22.3 km i dificultat mitjana/alta amb un desnivell positiu de 1100m., i una marxa no competitiva de 15 km amb dificultat mitjana i amb +640m de desnivell positiu, diferenciades pel color del pitral.

La marxa no competitiva tindrà dues eixides, una per a qui vulga fer els 15kms corrent, i una per a senderistes-caminants.

La cursa competitiva comença a les 9:00 h. L’eixida de la marxa de 15km per a corredors serà a les 9:15h. A continuació, a les 9:20h eixiran els caminants.

INSCRITS – En aquests moments hi ha més de 500 inscrits: uns 315 participarien a la marxa i uns 210 a la trail. L’organització espera arribar a unes 700 inscripcions.

AVITUALLAMENTS – Hi han 4 avituallaments per a la cursa i 2 avituallaments per a la marxa. Els punts d’avituallament són els següents:

1/ Motor Francés (TRAIL I MARXA solid i liquid)

2/ Casa la llum (TRAIL solid i liquid)

3/ Camí Sant Antoni (TRAIL solid i liquid)

4/ Solana del Castell (TRAIL I MARXA liquids)

És aconsellable que els participants porten el seu propi bidó d’aigua.

BORSA DEL CORREDOR – Inclou samarreta tècnica commemorativa de màniga llarga i coca d’embotit. A l’arribada a meta, s’entregaran altres productes alimentaris dels col·laboradors.

VOLUNTARIS – Al voltant de 120.

INSCRIPCIONS – A les tendes locals Saetabis Sport i Atletes i a la web www.xativanaturatrail.es fins el dimecres 20 d’abril.

Et pot interessar

DSC05212

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero i Nerea Roses, presidenta del Club Atletisme Xàtiva han presentat la XXXIII PUJADA AL CASTELL DE XÀTIVA

La PUJADA AL CASTELL, organitzada pel Club d’Atletisme Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de …