Alertes
Inici / Cultura i oci / ARRANCA FIRALL, I FIRA DE L’ALL TENDRE DE XÀTIVA
FotoPrensa_02_web

ARRANCA FIRALL, I FIRA DE L’ALL TENDRE DE XÀTIVA

Demà hi haurà una conferencia sobre la importància històrica del conreu i s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “De la terra a la taula”

Xàtiva, 28 d’abril de 2016 .- Demà comencen les activitats de Firall, I Fira de l’All tendre de Xàtiva. El primer acte de la programació oficial serà la conferència “L’all tendre a Xàtiva”, a càrrec de l’historiador Robert Martínez, que tindrà lloc a les 20h a la Casa de Cultura. A continuació, a les 21h, es procedirà a inaugurar l’exposició fotogràfica “De la terra a la taula”, amb obres del fotògraf Eduard Francés.

Es tracta d’un projecte fotogràfic sobre el conreu d’aquesta varietat a Xàtiva, un producte local que l’Ajuntament vol rellançar amb aquesta fira. L’exposició pretén documentar la vinculació de la ciutat amb el camp, mostrant el treball de l’agricultor, el seu entorn i com s’ha adaptat als nous temps, amb la finalitat de posar en valor la importància d’aquest conreu per a l’economia local.

Són 20 fotografies que estaran instal·lades a l’Albereda de Xàtiva, muntades sobre 10 panels de metacrilat de 2 metres d’alçada per 1’50 d’amplària. Les imatges tindran un tamany de 100 x 67 cm. Cada panell contindrà dues fotografies.

Per tal d’augmentar la difusió de les imatges de l’exposició, està previst el muntatge d’un passe de fotografies amb música (slideshow) per poder compartir a les xarxes socials.

Et pot interessar

DSC06913

Es presenta el primer FirAll des de l’aprovació del certificat de qualitat per als alls tendres

La mostra de l’all tendre de Xàtiva se celebrarà del 5 al 9 de març …