Alertes
Inici / Ciutadania / JOVENTUT PROGRAMA UN CAP DE SETMANA A PORT AVENTURA

JOVENTUT PROGRAMA UN CAP DE SETMANA A PORT AVENTURA

Xàtiva, 2 de maig de 2016.– La regidoria de Joventut ha programat un viatge a Port Aventura per al proper cap de setmana del 14 i 15 de maig. L’eixida, organitzada per Viajes Levante, té un preu de 79 euros per a menors de 30 anys i de 86 euros per a la resta de públic. El preu inclou l’allotjament a Salou, el transport, l’assegurança de viatge i l’entrada per a 2 dies al parc d’atraccions. La inscripció i reserves es durà a terme a la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14. 96 227 43 42 – joventut@ayto-xativa.es).

cartell VIATGE PORT AVENTURA

Et pot interessar

Aprovada la renovació del Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de Xàtiva 2020-2022

Aquest Pla permetrà agilitzar l’eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública de …