Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA

EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA

El diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, ha visitat este matí el paratge natural municipal de la Cova Negra. En la visita l’ha acompanyat la regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno (Compromís). Gimeno ha traslladat a Bort la necessitat d’inversió provincial per poder reactivar el subministrament elèctric en la Cova Negra. Per la seua banda Bort s’ha interessat pel projecte i ha avançat que estudiaran la possibilitat de treballar a partir d’instal·lació d’energies renovables. Tornar a dur la llum a la Cova Negra permetria reobrir les instal·lacions actualment en desús.

Et pot interessar

Xàtiva ja ha solucionat més del 80% de les incidències rebudes a través del servei de la Línia Verda

Aquest canal de comunicació directa permet als veïns i veïnes comunicar-se amb l’Ajuntament per informar …