Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA
VisitaDiputatbORT

EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA

El diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, ha visitat este matí el paratge natural municipal de la Cova Negra. En la visita l’ha acompanyat la regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno (Compromís). Gimeno ha traslladat a Bort la necessitat d’inversió provincial per poder reactivar el subministrament elèctric en la Cova Negra. Per la seua banda Bort s’ha interessat pel projecte i ha avançat que estudiaran la possibilitat de treballar a partir d’instal·lació d’energies renovables. Tornar a dur la llum a la Cova Negra permetria reobrir les instal·lacions actualment en desús.

Et pot interessar

TORREO LLEVANT

La Torrassa de Llevant de Xàtiva es converteix en un observatori d’aus i naturalesa local

Aquest bé municipal i patrimonial va ser cedit a les associacions Bosc Primigeni Xàtiva i …