Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA
VisitaDiputatbORT

EL DIPUTAT JOSEP BORT VISITA LA COVA NEGRA

El diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort, ha visitat este matí el paratge natural municipal de la Cova Negra. En la visita l’ha acompanyat la regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno (Compromís). Gimeno ha traslladat a Bort la necessitat d’inversió provincial per poder reactivar el subministrament elèctric en la Cova Negra. Per la seua banda Bort s’ha interessat pel projecte i ha avançat que estudiaran la possibilitat de treballar a partir d’instal·lació d’energies renovables. Tornar a dur la llum a la Cova Negra permetria reobrir les instal·lacions actualment en desús.

Et pot interessar

dig

Viure les festes amb respecte: Halloween amb civisme

Xàtiva, 24 d’octubre de 2018.- Des de fa uns anys, comença a ser habitual trobar …