Alertes
Inici / Benestar social i salut / 350 XIQUETS PARTICIPEN DEL DIA DE LA NUTRICIÓ
DIA-NUTRICIO-2

350 XIQUETS PARTICIPEN DEL DIA DE LA NUTRICIÓ

La regidoria de Prestacions Sanitàries ha celebrat hui el Dia Nacional de la Nutrició amb una jornada lúdico-didàctica amb els alumnes de 4º de primària de totes els col·legis.

Xàtiva 27 de maig de 2016.- La regidoria de Prestacions Sanitàries, coordinada per Cristina Suñer (Compromís), ha celebrat hui el Dia Nacional de la Nutrició a la Ciutat de l’Esport. S’ha preparat una jornada lúdico-didàctica a la qual han assistit tots els alumnes de 4º de primària de Xàtiva. En total 350 xiquets i xiquetes.

L’activitat ha consistit en una xarrada a càrrec de la metgessa de Salut Pública, Patricia Escobar, un esmorzar saludable i una sessió de zumba. Segons Cristina Suñer, “la jornada està pensada per educar els més menuts en uns hàbits saludables però som conscients que cal anar més enllà i implicar els pares per obtindré resultats per això ja estem treballant en altres activitats adreçades als majors i també per redissenyar este dia i fer-lo més participatiu a nivell familiar”.

Esta jornada s’emmarca dins el l’estudi sobre obesitat infantil que està elaborant el departament de Salut Pública des de 2012.

Et pot interessar

José Vicente - Trobada salut Salamanca

El regidor de Sanidad asiste a unas Jornadas sobre Discapacidad Intelectual y Cuidados en la Vejez

El encuentro, destinado principalmente al papel de las instituciones, se desarrolla en Salamanca entre hoy …