Alertes
Inici / Benestar social i salut / 350 XIQUETS PARTICIPEN DEL DIA DE LA NUTRICIÓ
DIA-NUTRICIO-2

350 XIQUETS PARTICIPEN DEL DIA DE LA NUTRICIÓ

La regidoria de Prestacions Sanitàries ha celebrat hui el Dia Nacional de la Nutrició amb una jornada lúdico-didàctica amb els alumnes de 4º de primària de totes els col·legis.

Xàtiva 27 de maig de 2016.- La regidoria de Prestacions Sanitàries, coordinada per Cristina Suñer (Compromís), ha celebrat hui el Dia Nacional de la Nutrició a la Ciutat de l’Esport. S’ha preparat una jornada lúdico-didàctica a la qual han assistit tots els alumnes de 4º de primària de Xàtiva. En total 350 xiquets i xiquetes.

L’activitat ha consistit en una xarrada a càrrec de la metgessa de Salut Pública, Patricia Escobar, un esmorzar saludable i una sessió de zumba. Segons Cristina Suñer, “la jornada està pensada per educar els més menuts en uns hàbits saludables però som conscients que cal anar més enllà i implicar els pares per obtindré resultats per això ja estem treballant en altres activitats adreçades als majors i també per redissenyar este dia i fer-lo més participatiu a nivell familiar”.

Esta jornada s’emmarca dins el l’estudi sobre obesitat infantil que està elaborant el departament de Salut Pública des de 2012.

Et pot interessar

IMAGEN DESTACADA

T’Acompanye visita el Museu de Belles Arts

Des-de el programa T’Acompanye 2019, itineraris integrals per a la inserció sociolaboral de persones en …