Alertes
Inici / Cultura i oci / DIVENDRES QUE VE ARRANCA EL CICLE DE RECITALS “XÀTIVA A CAU D’ORELLA”
cartell recital de poesia

DIVENDRES QUE VE ARRANCA EL CICLE DE RECITALS “XÀTIVA A CAU D’ORELLA”

Xàtiva, 31 de mayo de 2016.- El proper divendres arranca el cicle de recitals “Xàtiva a cau d’orella”, organitzats per les regidories de Biblioteca, Política Lingüística i Dona i Igualtat, tal com ha informat aquest matí el regidor Alfred Boluda. Es tracta d’un cicle que inclou poesia, humor i narrativa i que completarà l’oferta cultural de les nit de divendres del mes de juny.

La primera actuació tindrà lloc aquest divendres 3 de juny, a les 23h, al pati de la Casa de Cultura, amb l’espectacle “Això ací poc passa… no passa ni poc”, a càrrec d’Almudena Francés. La setmana següent, divendres 10 de juny, també a les 23h però al jardí del Palasiet, arriba el torn de la poesia de la mà de Vicent Camps i Begoña Abad, amb el recital “Obrers de la paraula”. El cicle conclourà el divendres 17, a les 23h, al claustre de Sant Agustí, amb l’espectacle humorístic “Nit de rialles”, a càrrec de Llorenç Jiménez i Carles Cano.

Totes les actuacions són d’entrada lliure i gratuïta.

Et pot interessar

59399814_1061994844188689_3150351102797414400_n

Agenda Cultural Xàtiva: maig 2019

EXCM. AJUNTAMENT DE XÀTIVA REGIDORIA DE CULTURA PROGRAMACIÓ MAIG 2019 . E X P O …