Alertes
Inici / Educació / L’AJUNTAMENT AMPLIA L’OFERTA DE L’ESCOLA D’ESTIU AMB 48 PLACES MÉS QUE EN 2015
DSC03778_WEB

L’AJUNTAMENT AMPLIA L’OFERTA DE L’ESCOLA D’ESTIU AMB 48 PLACES MÉS QUE EN 2015

La inscripció comença el proper dilluns 20 de juny

Xàtiva, 17 de juny de 2016 .- La regidora d’Educació, Amor Amorós, ha informat en roda de premsa de l’inici del termini d’inscripció per a les escoles d’estiu d’enguany. L’Ajuntament oferirà 148 places, de les quals 80 estaran disponibles en el col·legi Gozalbes Vera i 60 places més en el col·legi Martínez Bellver, a més de 4 places d’educació especial en cada centre. La regidora ha destacat que enguany s’ha ampliat l’oferta amb 48 places més que l’any passat.

Les escoles d’estiu admeten xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys. La inscripció es podrà formalitzar a la Casa de la Joventut. El termini establert comença el proper dilluns 20 de juny i estarà obert fins el dijous 30 de juny. L’horari per formalitzar la matrícula a la Casa de la Joventut és de 8 a 15h. El cost de la inscripció és de 75 euros.

L’horari previst per a les escoles d’estiu serà de 9 a 13h, de dilluns a divendres. Les escoles començaran l’1 de juliol i s’estendran fins al 12 d’agost. Les activitats programades són molt variades, destacant les de caire esportiu i la utilització de l’anglès en alguna d’elles. Segons Amorós, el disseny d’aquestes activitats s’ha dut a terme des dels paràmetres de la inclusió i la coeducació.

Et pot interessar

Lena_Baraza

Xàtiva presenta el seu primer catàleg d’educació

La guia permetrà conèixer totes les activitats i serveis que es poden realitzar a la …