Alertes
Inici / Educació / L’AJUNTAMENT AMPLIA L’OFERTA DE L’ESCOLA D’ESTIU AMB 48 PLACES MÉS QUE EN 2015

L’AJUNTAMENT AMPLIA L’OFERTA DE L’ESCOLA D’ESTIU AMB 48 PLACES MÉS QUE EN 2015

La inscripció comença el proper dilluns 20 de juny

Xàtiva, 17 de juny de 2016 .- La regidora d’Educació, Amor Amorós, ha informat en roda de premsa de l’inici del termini d’inscripció per a les escoles d’estiu d’enguany. L’Ajuntament oferirà 148 places, de les quals 80 estaran disponibles en el col·legi Gozalbes Vera i 60 places més en el col·legi Martínez Bellver, a més de 4 places d’educació especial en cada centre. La regidora ha destacat que enguany s’ha ampliat l’oferta amb 48 places més que l’any passat.

Les escoles d’estiu admeten xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys. La inscripció es podrà formalitzar a la Casa de la Joventut. El termini establert comença el proper dilluns 20 de juny i estarà obert fins el dijous 30 de juny. L’horari per formalitzar la matrícula a la Casa de la Joventut és de 8 a 15h. El cost de la inscripció és de 75 euros.

L’horari previst per a les escoles d’estiu serà de 9 a 13h, de dilluns a divendres. Les escoles començaran l’1 de juliol i s’estendran fins al 12 d’agost. Les activitats programades són molt variades, destacant les de caire esportiu i la utilització de l’anglès en alguna d’elles. Segons Amorós, el disseny d’aquestes activitats s’ha dut a terme des dels paràmetres de la inclusió i la coeducació.

Et pot interessar

La regidoria d’Educació i el Cefire de Xàtiva organitzaren unes jornades formatives sobre inclusió i emocions

La cita, que portava per nom «Climes afectius, climes inclusius» va tindre lloc al CEIFP …