Alertes
Inici / Cultura i oci / EDITORIAL MIC REALITZARÀ EL LLIBRE DE LA FIRA D’AGOST DE 2016

EDITORIAL MIC REALITZARÀ EL LLIBRE DE LA FIRA D’AGOST DE 2016

Xàtiva, 20 de juny de 2016.- La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat hui els treballs d’edició del llibre de la Fira d’Agost 2016 a l’empresa Editorial MIC (www.editorialmic.com). Aquesta editorial va ser la que major puntuació va obtindre en el concurs públic per a l’adjudicació de la publicació oficial, les pliques del qual varen ser obertes la passada setmana. En total, es presentaren cinc empreses. D’altra banda, el departament de Cultura ha informat que els coordinadors del llibre de la Fira d’enguany tornaran a ser Rafa Tortosa i Guillem Pérez Badenes.

Et pot interessar

Xàtiva estrena la pel·lícula-documental dedicada a la memòria de l’ex Conseller de Cultura Bosch i Morata

La cita tindrà lloc al Gran Teatre demà a les 20 de la vesprada, i …