Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / PROTECCIÓ CIVIL TRASLLADARÀ ALS COL·LEGIS ELECTORALS A LES PERSONES AMB DIFICULTATS GREUS DE MOBILITAT

PROTECCIÓ CIVIL TRASLLADARÀ ALS COL·LEGIS ELECTORALS A LES PERSONES AMB DIFICULTATS GREUS DE MOBILITAT

Xàtiva, 20 de juny de 2016.- La Policia Local informa que, amb motiu de les Eleccions Generals del 26 de juny de 2016, els efectius de Protecció Civil de Xàtiva prestaran servei de trasllat als col·legis electorals entre les 9 i les 14h, a totes aquelles persones amb dificultats greus de mobilitat que ho sol·liciten i que no compten amb mitjans propis per a fer-ho.

Per aquest motiu, a partir de hui dilluns 20 i fins el 26 de juny, els agents destinats a la base que reben cridades telefòniques, o bé la personació d’algun familiar sol·licitant el servei, hauran de dur a terme un control de cridada en què haurà de figurar el nom complet, DNI, domicili i telèfon de contacte del sol·licitant, anunciant-li que Protecció Civil es posarà en contacte amb ell per fixar l’hora de recollida.

Et pot interessar

DANA_Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva visita el terme municipal per comprovar els efectes de la DANA

Els únics incidents s’han produït a les pedanies com a conseqüència de la crescuda del …