Alertes
Inici / Benestar social i salut / AJUNTAMENT I FUNDACIÓ BANCAIXA FIRMEN L’ARRENDAMENT DE L’ESPAI SOCIAL JOVE

AJUNTAMENT I FUNDACIÓ BANCAIXA FIRMEN L’ARRENDAMENT DE L’ESPAI SOCIAL JOVE

Xàtiva, 22 de juny de 2016.- L’alcalde Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, s’han reunit hui amb el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón i el seu gerent, Antonio Vidal. El motiu d’aquest encontre ha estat la signatura de l’acord per tal que l’Ajuntament arrende el local que la fundació té en el carrer Abu Masaifa de Xàtiva, futura seu de l’Espai Social Jove, una instal·lació municipal pensada per a menors, joves, adolescents i altres col·lectius que gestionarà Benestar Social. Una altra de les funcions que desenvoluparà aquest centre serà l’organització de tallers formatius adreçats als col·lectius de dones, majors i persones amb diversitat funcional.

Et pot interessar

Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

La cita tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 a «La Placeta» Xàtiva, 28 de …