Inici / Esports / L’AJUNTAMENT CONSTRUEIX UNA NOVA ROTONDA EN EL POLÍGON LA VILA
DSC04238_WEB

L’AJUNTAMENT CONSTRUEIX UNA NOVA ROTONDA EN EL POLÍGON LA VILA

S’inicien les obres de reforç de les torres d’il·luminació del Camp Murta

Xàtiva, 7 de juliol de 2016.- El primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres, Miquel Lorente i el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig s’han interessat aquest matí per l’evolució dels treballs d’algunes de les obres municipals que estan duent-se a terme actualment. Concretament, els regidors han visitat les obres de construcció d’una nova rotonda en l’encreuament entre el camí del cementeri i el Braçal de les Dones i les obres en el Camp Murta.

Respecte a la nova rotonda en el polígon de la Vila, aquesta actuació respon a la necessitat d’ordenar el trànsit en una zona on l’afluència de vehicles s’ha incrementat degut a la presència de grans superfícies comercials en un punt d’accés al polígon des de la carretera N-340. Per tal d’obtenir l’espai suficient que requereix la construcció de la rotonda, els serveis municipals han procedit a modificar el traçat de la vorera que rodeja l’skatepark. Amb aquesta intervenció, es facilita el trànsit per l’encreuament tant de vehicles de gran tonatge que accedeixen a l’àrea industrial, com de vehicles particulars que freqüenten les zones comercials. El total de la inversió superarà els 20.000 euros.

La zona d’actuació ha estat objecte d’algunes intervencions recents. Aquestes obres se sumen als treballs duts a terme amb ocasió de la construcció del col·lector central. En aquella ocasió, les obres del sobreeixidor del col·lector central obligaren a excavar sobre la rotonda existent a l’altura de la ronda de circumval·lació i a la seua reconstrucció posterior.

Millora de la il·luminació del Camp Murta

D’altra banda, els regidors han supervisat els treballs previs a la instal·lació de la nova il·luminació del Camp Murta. L’actuació, en aquest cas, consisteix en la construcció de contrapesos d’obra per a les torres d’il·luminació del terreny de joc, amb la finalitat de que suporten la càrrega dels nous focus que van a instal·lar-se.

La millora del sistema d’il·luminació de la Murta és una intervenció inclosa en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València. Està previst completar el canvi de lluminàries del Camp Murta al llarg de la temporada 2016-2017, amb la instal·lació de nous projectors led d’última generació. El total de la inversió se situa al voltant dels 80.000 euros.

Et pot interessar

Ocupació

Bases i sol·licitud de les proves selectives d’arquitecte interí (Act. 10/03/2017)

Bases de les proves selectives d’arquitecte interí i la sol·licitud corresponent. Termini de presentació de …