Alertes
Inici / Esports / NICOLA KUHN JUGARÀ EN L’ORYSOL-ITF FUTURES DE XÀTIVA
DSC04401_WEB

NICOLA KUHN JUGARÀ EN L’ORYSOL-ITF FUTURES DE XÀTIVA

La jove promesa del tenis espanyol serà un dels principals al·licients de la XXXVIII edició del torneig

Xàtiva, 22 de juliol de 2016.- Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament la roda de premsa de presentació de la XXXVIII edició del torneig de tenis Orysol-ITF Futures, que organitza el Club de Camp Bixquert amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. El regidor d’Esports, Pedro Aldavero ha destacat el prestigi assolit per aquesta competició al llarg de la seua trajectòria. El regidor ha agraït que aquest torneig recale a la nostra ciutat any rere any i ha confirmat que l’Ajuntament continuarà donant suport a l’Orysol.

Per la seua banda, el president del Club de Camp Bixquert, Gonzalo Navarro, ha assenyalat la importància d’aquest esdeveniment esportiu “per on en anys anteriors han passat jugadors com Andy Murray, Fernando Verdasco, Juan Carlos Ferrero o David Ferrer”. Navarro ha destacat que un dels principals atractius que aquest torneig presenta per als jugadors és que ací és on obtenen els seus primers punts ATP. De fet, el campió de l’Orysol obtindrà 18 punts ATP, mentre que el finalista s’emporta 10 punts.

Finalment, Ximo Revert, director esportiu del club, ha informat que a partir de demà s’inicia la fase prèvia de la competició, on s’enfrontaran un total de 64 tenistes. Dilluns començarà la fase final on competiran 32 jugadors, 20 procedents del rànquing, 8 de la fase prèvia i 4 convidats per l’organització. Entre els esportistes que ens visitaran aquestos dies, Revert ha ressenyat la presència de Nicola Kuhn, jugador de 16 anys nascut a Alemanya però que competeix per a Espanya i que ha arribat a semifinals del Roland Garros junior.

Et pot interessar

LaMurta (4)

Comença el tràmit per a la concessió d’explotació de la publicitat estàtica al camp Murta

La concessió, per lliure concurrència, tindrà com objectiu la cerca d’una corporació disposada a gestionar …