Alertes
Inici / Cultura i oci / L’AJUNTAMENT MILLORA LA GESTIÓ DE LES CONTRACTACIONS DE SERVEIS DE FIRA

L’AJUNTAMENT MILLORA LA GESTIÓ DE LES CONTRACTACIONS DE SERVEIS DE FIRA

L’estalvi en les contractacions superarà els 110.000 euros en el període 2016-2019

Xàtiva, 27 de juliol de 2016.- L’Ajuntament de Xàtiva ha estès a quatre anys el període de vigència dels contractes amb empreses instal·ladores de serveis bàsics de la Fira d’Agost. Aquesta gestió millora el rendiment econòmic de les contractacions i genera un estalvi estimat de 30.000 euros anuals, el que suposa que es produïsca un total d’estalvi acumulat de 110.180 euros per al període 2016-2019.

Segons el regidor d’Hisenda, Ignacio Reig, “aquesta millora de la gestió és possible gràcies a la negociació amb diferents proveïdors i evita la reiteració i urgència en la contractació que es venia produint anteriorment tots els anys en vespres de la Fira”.

En particular, l’Ajuntament ha adjudicat el servei de vigilància i control d’accés als espectacles de la Fira per al període 2016-2019, per un total de 114.625 euros. Això genera un estalvi de 28.600 euros sobre el preu original de licitació de 143.225 euros.

També s’obtenen importants estalvis amb l’adjudicació per a quatre anys de les infraestructures de la Fira del Bestiar, per un total de 94.331 euros fins a 2019, amb un estalvi de 19.400 euros sobre el preu inicial de 113.731 euros. Així mateix, s’ha licitat la instal·lació elèctrica de la Fira. En aquest cas, per a dos anys. L’estalvi generat és de 6.090 euros. L’empresa adjudicatària ha estat Costera Electricitat. En altres contractes menors, de càrrega i descàrrega, reforç de Brigada de Serveis Públics i hostesses, l’estalvi anual és de 12.500 euros.

El regidor Reig ha fet la següent valoració: “estem satisfets pels estalvis generats. A més, alleujarà molt la contractació en les setmanes prèvies a la Fira, ja que les presses provocaven que molts processos d’adjudicació foren poc competitius. En qualsevol cas, la Fira de Xàtiva segueix sent una important despesa per a les arques municipals i després de la baixada d’ingressos patida hem de seguir ajustant al màxim la despesa i replantejar alguns espais de cara a futures edicions “.

Et pot interessar

Ocupació

Provisió temporal en Comissió de Serveis d’un lloc de treball d’Intendent de la Policia Local (act. 20/01/2020)

L’Ajuntament de Xàtiva té la necessitat de cobrir temporalment mitjançant comissió de serveis un lloc …