Alertes
Inici / Cultura i oci / CONCERT XX ANIVERSARI DEL COR POLIFÒNIC CIUTAT DE XÀTIVA

CONCERT XX ANIVERSARI DEL COR POLIFÒNIC CIUTAT DE XÀTIVA

Hui s’ha presentat el concert commemoratiu amb motiu del XX Aniversari del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva, acte solidari amb el projecte de menjador social “Rebeca Borrás Lloret” a la ciutat Lambaré (Paraguay). A l’acte han assistit Jordi Estellés, regidor de Cultura; Francisco M. Tortosa, director del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva i Gemma Lloret, mare de Rebeca Borrás i representant del projecte solidari. El concert tindrà lloc el proper dissabte a les 19’30h, a l’ermita de Sant Feliu. El concert és gratuït però hi haurà una urna per recollir els donatius.

Et pot interessar

El Festival de Música de Cambra «Increscendofest» s’estrena amb activitats entre els mesos de febrer i juny

Hui s’ha presentat el programa que compta amb més d’una quinzena de cites que tindran …