Alertes
Inici / Cultura i oci / CONCERT XX ANIVERSARI DEL COR POLIFÒNIC CIUTAT DE XÀTIVA
dsc04728_web

CONCERT XX ANIVERSARI DEL COR POLIFÒNIC CIUTAT DE XÀTIVA

Hui s’ha presentat el concert commemoratiu amb motiu del XX Aniversari del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva, acte solidari amb el projecte de menjador social “Rebeca Borrás Lloret” a la ciutat Lambaré (Paraguay). A l’acte han assistit Jordi Estellés, regidor de Cultura; Francisco M. Tortosa, director del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva i Gemma Lloret, mare de Rebeca Borrás i representant del projecte solidari. El concert tindrà lloc el proper dissabte a les 19’30h, a l’ermita de Sant Feliu. El concert és gratuït però hi haurà una urna per recollir els donatius.

Et pot interessar

_DSF0276

Manel Fuentes tanca la XXII edició del festival Nits al Castell

El presentador barcelonès amb la seua banda va posar el punt final a una edició …