Alertes
Inici / Benestar social i salut / EXPERTS DE LA UNIVERSITAT EXPLICARAN COM CREAR COOPERATIVES DE SERVEIS SOCIALS PER A ATURATS

EXPERTS DE LA UNIVERSITAT EXPLICARAN COM CREAR COOPERATIVES DE SERVEIS SOCIALS PER A ATURATS

jornada-universitat-cooperatives

El proper divendres la Casa de Cultura albergarà una jornada de la Universitat de València i la Diputació Provincial

Xàtiva, 13 de setembre de 2016.- El proper divendres 16 de setembre, a les 18h, la Casa de Cultura acollirà la jornada “Benestar, formació, territori. Economia Social i cooperativisme”. Es tracta d’una activitat dins del programa de jornades conjuntes que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. La jornada està oberta al públic en general i es lliurarà certificat d’assistència.

En aquesta jornada s’exposarà, analitzarà i debatrà sobre temes d’especial interès i actualitat per a la societat local a través de les ponències de personal docent i investigador de la universitat. En aquest cas, les conferències se centraran en assumptes d’economia social i ocupació en espais rurals, on s’abordarà tipus de cooperatives de serveis socials per a aturats: constitució, funcionament i règim d’aquestes o el paper dels ajuntaments en el seu foment. L’objecte d’aquest programa és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana.

PROGRAMA:

18h Inauguració

ROGER CERDÀ BOLUDA

Alcalde de Xàtiva

MERCEDES BERENGUER LLORENS

Diputada de Benestar Social

JORGE HERMOSILLA PLA

Vicerector de Participació i Projecció Territorial. UV

18’15h Mesa rodona

Modera: SALVADOR MONTESINOS OLTRA

Departament de Dret Financer

Muntem una cooperativa”

Mº PILAR ALGUACIL MARÍ

Departament de Dret Financer

Contractació pública de cooperatives”

Mº JOSÉ VAÑÓ VAÑÓ

Departament de Dret Mercantil

19’30h Debat

20h Cloenda

Et pot interessar

Benestar Social imparteix un curs sobre empoderament energètic destinat a xiquetes i xiquets

La cita tindrà lloc aquesta vesprada a les 17:30 a «La Placeta» Xàtiva, 28 de …