Alertes
Inici / Dona i igualtat / JORNADA D’ESTUDI SOBRE EL PAPER DE CLARA CAMPOAMOR EN LA CONSECUCIÓ DEL SUFRAGI FEMENÍ

JORNADA D’ESTUDI SOBRE EL PAPER DE CLARA CAMPOAMOR EN LA CONSECUCIÓ DEL SUFRAGI FEMENÍ

Hui divendres 30 de setembre, a les 18h, la Casa de Cultura de Xàtiva acolleix una jornada d’estudi sobre el paper de Clara Campoamor en la consecució del sufragi femení a l’estat espanyol, efemèride de la qual s’acompliran 85 anys el pròxim 1 d’octubre. La jornada contarà amb la intervenció de la reconeguda filòsofa Amelia Valcarcel, qui impartirà la conferència marc sota el lema “La importància del dret de les dones: Clara Campoamor i la seua consecució”. L’exministra Carmen Alborch també participarà en la jornada.

Més d’un centenar de dones provinents del País Vasc, Madrid, Navarra, Andalusia o la pròpia Comunitat Valenciana participaran en el encontre. La Corporació Municipal els ha donat la benviguda al saló de plenaris de l’Ajuntament

Et pot interessar

Relació de premiats en els concursos de cartells i dibuix del 25N

El pròxim 15 de novembre a les 18:00 hores en la Casa de la Cultura …