Alertes
Inici / Ocupació i economia / Xàtiva crearà 6 nous llocs de treball gràcies a programes de foment de l’ocupació
miquel-sala-de-premsa

Xàtiva crearà 6 nous llocs de treball gràcies a programes de foment de l’ocupació

Lorente anuncia l’obtenció de 57.000 € en subvencions de la Generalitat

Xàtiva, 25 d’octubre de 2016.– L’Ajuntament de Xàtiva ha aconseguit subvencions per valor de 57.000 euros per a la creació de llocs de treball. Tal com ha anunciat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, tant la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, com el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), han aprovat les sol·licituds tramitades per l’Ajuntament que se transformaran en 6 nous llocs de treball.

Lorente es mostra satisfet per aquestes resolucions, ja que, segons el regidor, “nosaltres treballem per a facilitar les condicions per a que es reactive l’economia local i tots els llocs creats des d’aquestes subvencions van a prestar servei en eixa línia. A més, hem d’estar vigilants per tal d’aprofitar totes les oportunitats d’ajuda que ens brinden altres administracions”.

Lorente ha explicat que part d’aquestes subvencions provenen de programes de foment de l’ocupació, com ara l’EMCORP i el Salari Jove. Pel que fa a les ajudes de l’EMCORP 2016, es crearan els llocs d’orientador laboral, assignat a tasques d’assessorament per a la recerca d’ocupació i millora de l’ocupabilitat dels usuaris, i de tècnic turístic, que s’ocuparà de tasques auxiliars en el departament de Turisme.

A partir de les ajudes en el marc del programa Salari Jove, s’han creat places de promotor lingüístic i de dos auxiliars administratius per als departaments municipals d’Educació i de Joventut. Ambdós programes depenen de la Conselleria d’Economia.

D’altra banda, mitjançant la subvenció concedida en el marc del programa EMCOLD que gestiona el Servef, va a crear-se un lloc d’orientador laboral, amb categoria de tècnic superior, que treballarà en l’elaboració de borses de treball.

La selecció de candidats per a cobrir totes aquestes places s’efectuarà des del propi Servef.

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 08/10/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …