Inici / Esports / S’amplia l’horari del servei d’entrenador personal de la Ciutat de l’Esport
DSC04401_WEB

S’amplia l’horari del servei d’entrenador personal de la Ciutat de l’Esport

Xàtiva, 10 de novembre de 2016.– La regidoria d’Esports ha informat que a partir del 15 de novembre s’amplia l’horari de l’entrenador personal del gimnàs de la Ciutat de l’Esport. El nou horari del servei serà de dilluns a divendres, de 9 a 13’30h i de 16 a 19’30h. A més, des del passat dimarts 8 de novembre, l’escola esportiva de gimnàstica rítmica compta amb una monitora més, en el torn de 18’20 a 19’10h, dimarts i dijous, per a xiquetes i xiquets de 5 a 9 anys.

El regidor Pedro Aldavero també ha anunciat que encara queden places disponibles en l’escola esportiva d’esgrima. Aquesta especialitat duu a terme les seues activitats al pavelló Francisco Ballester, dilluns i divendres, de 17’30 a 18’15h, per a xiquetes i xiquets de 6 a 16 anys. El preu de l’activitat és de 30’50 euros. L’escola d’esgrima funcionarà fins el 31 de maig.

Et pot interessar

Pedro sala premsa

Xàtiva adjudica la redacció del projecte de la piscina coberta

El projecte inclourà un estudi de viabilitat per ajustar els costos de funcionament als ingressos …