Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva inaugura demà el betlem més gran d’Espanya
dsc05960_web

Xàtiva inaugura demà el betlem més gran d’Espanya

L’Ajuntament presenta la seua programació nadalenca amb una trentena d’activitats per a totes les edats. Demà festa infantil amb motiu de la inauguració del Betlem.

Xàtiva 09 de desembre de 2016.- L’Ajuntament ha presentat este migdia la programació per a estes festes de Nadal. A la pista de patinatge, en funcionament des del passat 2 de desembre, es suma demà el Betlem Monumental. A les 18 hores començarà la festa d’inauguració des de la plaça de la Bassa. Una batukada a càrrec de Baraka Circ i l’Home dels Nassos baixaran fins l’Albereda on després hi tindrà lloc un concert per a grans i menuts amb Carraixet.

Enguany el Betlem Monumental es consolida amb els seus 1400 metres quadrats com el més gran d’Espanya. El què el converteix en un reclam turístic de primer nivell. Segons la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno “l’experiència de l’any passat ens ha confirmat que el Betlem és un punt d’atracció turística i, per tant, de dinamització econòmica de la ciutat, per això enguany també hem obert 2 setmanes abans de Nadal amb la intenció de beneficiar el comerç local”.

A banda, l’Ajuntament ha preparat més d’una trentena d’activitats per a grans i menuts les quals completaran l’agenda nadalenca. Hi haurà, entre d’altres, tallers, ludoteca, concerts o monòlegs d’humor. El regidor de Festes, Pedro Aldavero ha dit que “hem dissenyat una amplia programació basant-nos en la resposta que vam tindre l’any passat i els recursos que disposem. Cal destacar la cavalcada del dia de Reis que mantindrà el recorregut i la ludoteca de la Casa de la Cultura que durant 4 dies funcionarà de 11 a 14 hores per facilitar les compres”.

La regidora de Parcs i Jardins també ha assenyalat que “enguany, novament s’ha fet un esforç per racionalitzar la despesa i, tot i ampliar els dies d’apertura, s’ha aconseguit estalviar al voltant de 3000 euros en despeses indirectes com ara el transport o la maquinària utilitzada”.

EL BETLEM COM A RECLAM TURÍSTIC

L’any passat l’Ajuntament va realitzar una important aposta en la promoció i difusió del Betlem com a reclam turístic de la ciutat. Es van superar els 115.000 visitants, xifra récord. Enguany es treballarà en la mateixa línia i es promocionarà el Betlem Monumental fora de la comarca per donar-lo a conèixer en punts estratègics com ara València, Alcoi, Alzira o Gandia.

Et pot interessar

ins_paelles

Obert plaç inscripció Festa de les Paelles. Fira d’Agost-Xàtiva

Normes i inscripció prèvia, via Internet, en:  ayto-xativa.es/paelles/ Dilluns, 20 d’agost de 2018, des de les …