Alertes
Inici / Destacat / Esta vesprada ha pres possessió de l’acta de regidora Empar Penadés
dsc06035_web

Esta vesprada ha pres possessió de l’acta de regidora Empar Penadés

La regidora de Compromís ocuparà el lloc que va deixar el passat novembre Joanjo Garcia Terol.

Xàtiva, 22 de desembre de 2016.- Esta vesprada Empar Penadés Estrela, del grup Compromís, ha pres possessió de l’acta de regidora. Penadés entra en el lloc de Joanjo Garcia Terol qui va renunciar el passat novembre per motius personals.

Empar Penadés és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de València i actualment es dedica a l’ensenyament. És professora de cicles formatius de la branca sanitària al CIPFP Batoi d’Alcoi. Treballa en l’educació des de fa 15 anys.

Penadés té 42 anys i milita a Compromís des de 2011. Les eleccions municipals de 2015 van ser les terceres en les quals formà part de la llista. Ho va fer com a número 4 de la formació. Esta és la primera vegada que entra a formar part d’una corporació municipal.

Empar Penadés passarà a portar les delegacions de Recursos Humans, Règim Interior i Conservator. Les mateixes que portava Garcia Terol.

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 16/08/2019)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …