Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / FirAll 2017 comença a caminar

FirAll 2017 comença a caminar

ENLLAÇ A VÍDEO

Lorente: “volem escenificar el reencontre entre la ciutat i l’horta, i més sobretot amb un dels productes que més singularitza la producció hortofrutícola local; l’all tendre”

Xàtiva, 24 de gener de 2017.– La nova edició de FirAll, la fira de l’all tendre, inicia la seua campanya de difusió amb la publicació d’un vídeo on apareix la figura del comerciant xativí Paco Garcia en un camp d’alls tendres de l’horta de Xàtiva. L’esmentat comerciant va ser la imatge de la primera edició de FirAll. Per aquesta raó s’ha volgut enllaçar amb aquest vídeo l’inici de la segona edició de FirAll. Segons el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, qui ha presentat el vídeo avui “amb aquest punt de partida volem escenificar el reencontre entre la ciutat i l’horta, i més concretament amb el producte que més ens singularitza; l’all tendre”.

En el vídeo promocional es pot veure a Paco Garcia caminant entre un camp sembrat d’alls tendres, sent aquest el símbol de l’inici d’aquesta nova edició que tindrà lloc entre els dies 16 i 19 de febrer a Xàtiva. L’autor del vídeo ha estat l’artista xativí Alfredo Pardo qui ha volgut transmetre amb aquesta proposta “un lligam entre el camp i el comerç de la ciutat fent protagonista a la societat xativina”.

Et pot interessar

DSC00110

Roger Cerdà: “hem de treballar intensament al costat de l’empresariat per millorar la situació econòmica de la ciutat”

El vicepresident d’Adexa felicita a l’alcalde i secunda la seua oferta “d’estabilitat i d’unió” Xàtiva, …