Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut organitza un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre
lena-baraza-excales

Joventut organitza un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre

Es prepara un altre a Grandvalira per al primer cap de setmana de març

Xàtiva, 7 de febrer de 2017.- La Regidoria de Joventut ha organitzat una eixida a la neu per a aquest proper dissabte. El viatge té com a destinació l’estació d’esquí de Javalambre (Terol). Des de la Casa de Joventut informen que queden molt poques places disponibles i recorden als interessats que reserven les places el més aviat possible.

També s’està organitzant un altre viatge a la neu per al cap de setmana del 3 al 5 de març, concretament a l’estació de Grandvalira (Andorra). Inclou transport, allotjament, forfait i assegurances. El preu per als menors de 30 anys serà mes econòmic. També cap la possibilitat de no esquiar però sí fer turisme per Andorra. Les inscripcions ja estan obertes.

Per omplir la fitxa de inscripcions, cal anar a la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14 – tel. 96 227 43 42). Més informació al Centre d’Informació Juvenil o al correu electrònic joventut@ayto-xativa.es

Et pot interessar

estatua-calixto3-colegiata-xativa2

Dues efemèrides relacionen Calixte III i Sant Vicent Ferrer

Demà es compleixen 600 anys de la mort del sant i dilluns 8 d’abril es …