Alertes
Inici / Sense categoritzar / Bases de contractació temporal per a la contractació de Tècnics, per a la incorporació als projectes de diagnòstic territorial i projecte experimental per desenvolupar empreses d’impacte social en l’àmbit del turisme rural a la comarca Costera-Canal

Bases de contractació temporal per a la contractació de Tècnics, per a la incorporació als projectes de diagnòstic territorial i projecte experimental per desenvolupar empreses d’impacte social en l’àmbit del turisme rural a la comarca Costera-Canal

Adjuntem les bases de contractació temporal per a la contractació de Tècnics, per a la incorporació als projectes de diagnòstic territorial i projecte experimental per desenvolupar empreses d’impacte social en l’àmbit del turisme rural a la comarca Costera-Canal, de conformitat de l’ordre de 12 / 2016, de 29 de juliol, de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball per la qual s’estableixen les bases reguladores del programa de foment dels acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, dins del programa d’actuació per al període 2016/2017.

Les presents bases es publicaran han publicat avui dia 8 de febrer al tauler d’anuncis de la Mancomunitat La Costera-Canal ia la pàgina web http://www.lacosteracanal.es

Bases Tecnico Comunicación y Gestor Redes Sociales Pro Terri OK

BASES TÉCNICO EN DIAGNÓSTICO TERRITORIAL Y DINAMIZACIÓN COMERCIAL-ok

Bases Tecnico Gestion Proyec Desarrollo Territorial OK

Bases Tecnico Informatica Proyec. Terri ok

Bases Tecnico Turismo Proyec Terri OK

Et pot interessar

art al bar

Conclou la present edició d’«Art al bar» amb Miguel Espejo

El cicle de monòlegs organitzats per Joventut i Gent del Mercat arriba a la seua …