Alertes
Inici / Cultura i oci / Cursos d’animació turística i llenguatge de signes

Cursos d’animació turística i llenguatge de signes

Xàtiva, 13 de febrer de 2017.- Continuant amb els cursos de formació orientats a monitors de temps lliure i activitats socioculturals, la Regidoria de Joventut ofereix aquest mes dos cursos de 30 h, impartits per l’escola Abast amb els quals es pot obtenir un títol homologat per l’IVAJ.

El primer, de llenguatge dels signes, es donarà del 13 al 22 de febrer, en horari de 16 h a 20 h. El segon, d’ animació turística, s’impartirà des del 23 de febrer fins al 2 de març, en horari de 16 h a 21 h. El preu dels cursos, que s’impartiran a la Casa de la Joventut, és de 50 €.

Et pot interessar

_DSF0276

Manel Fuentes tanca la XXII edició del festival Nits al Castell

El presentador barcelonès amb la seua banda va posar el punt final a una edició …