Alertes
Inici / Cultura i oci / Cursos d’animació turística i llenguatge de signes

Cursos d’animació turística i llenguatge de signes

Xàtiva, 13 de febrer de 2017.- Continuant amb els cursos de formació orientats a monitors de temps lliure i activitats socioculturals, la Regidoria de Joventut ofereix aquest mes dos cursos de 30 h, impartits per l’escola Abast amb els quals es pot obtenir un títol homologat per l’IVAJ.

El primer, de llenguatge dels signes, es donarà del 13 al 22 de febrer, en horari de 16 h a 20 h. El segon, d’ animació turística, s’impartirà des del 23 de febrer fins al 2 de març, en horari de 16 h a 21 h. El preu dels cursos, que s’impartiran a la Casa de la Joventut, és de 50 €.

Et pot interessar

DSC00359

Xàtiva celebra el dia internacional dels arxius amb l’exposició “Documenta Xàtiva: els tresors de l’Arxiu Municipal de Xàtiva”

L’Arxiu Municipal de Xàtiva acollirà, a partir del 12 de juny, una exposició al voltant …