Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut llança el concurs de selfies de Carnestoltes

Joventut llança el concurs de selfies de Carnestoltes

Selfies carnestoltes

Xàtiva, 20 de febrer de 2016.- Ja està en marxa el concurs de selfies de Carnestoltes organitzat per la Regidoria de Joventut. Per a concursar cal ser seguidor del compte d’Info Jove Xàtiva a la xarxa social Instagram (@infojove_xativa) i després publicar una selfie en el perfil del concursant en la qual aparega un lloc emblemàtic del nucli urbà, de l’entorn natural o de comerços de Xàtiva. La imatge ha d’estar relacionada amb la temàtica de Carnestoltes. En el missatge ha de figurar el hashtag #carnestoltessocarrades, etiquetant a algun amic i a @infojove_xativa. Poden participar tots els joves de 14 a 30 anys, fins al 28 de febrer de 2017. El premi és un xec de compra valorat en 50 euros per a gastar en comerços de la ciutat.

Et pot interessar

AJUNTAMENT XÀTIVA Cartel Commemoració Crema Xàtiva junio 2019 - copia_page-0001 (2)

Acte recordatori de la Crema de Xàtiva de 1707

Divendres, 14 de juny de 2019, a les 23.00h Plaça de la Seu Acte Commemoratiu …