Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / Xàtiva acull una sessió del Pla de Dinamització Territorial de les Comarques Centrals dedicada al comerç
dsc06030_web

Xàtiva acull una sessió del Pla de Dinamització Territorial de les Comarques Centrals dedicada al comerç

Miquel Lorente assistirà a la jornada dedicada al comerç

Xàtiva, 20 de febrer de 2016.El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes treballa en la definició d’un Pla Estratègic del Territori a través de la identificació de projectes estratègics que puguen ser abordats de forma col·laborativa entre tots els municipis i mancomunitats que el conformen. En aquest sentit, el consorci ha definit un Pla de Dinamització Territorial consistent en la celebració de 5 tallers temàtics per identificar les línies d’actuació a desplegar durant els propers anys al voltant dels eixos estratègics d’Indústria, Turisme, Comerç, Innovació i Sostenibilitat i Medi Ambient.

Hui, tècnics del departament de Turisme l’Ajuntament de Xàtiva participen en un dels tallers que se celebra a la localitat de Dénia. El contingut de la sessió abordarà l’elaboració d’un mapa de recursos i capacitats turístiques i la generació d’un model compartit d’oferta turística. Demà dimarts, el saló de plenaris de la Mancomunitat La Costera-Canal acollirà el taller temàtic dedicat al comerç, estant prevista la participació del primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, qui ja va assistir a la sessió dedicada a indústria la passada setmana.

El Pla de Dinamització consisteix en la identificació dels principals reptes de desenvolupament territorial de les Comarques Centrals Valencianes per a la posterior proposta de projectes estratègics que donen respostes eficaces i sostenibles a aquests reptes i puguen ser desplegats des del Consorci.

Els objectius del pla són la identificació de projectes concrets i executables que donen resposta als principals reptes del territori, l’adequada definició de les línies d’actuació del Consorci en relació a l’impuls de la indústria, el comerç, el turisme, la innovació i la sostenibilitat; el foment de l’ocupació i la promoció econòmica i turística a nivell supracomarcal, així com l’impuls de la cooperació publicoprivada i la innovació com a eixos clau per al desenvolupament sostenible i integrat de les Comarques Centrals.

Et pot interessar

Xàtiva ofereix un curs gratuït d’escaparatisme per als comerços de la ciutat

L’activitat forma part del programa “Carrers del Mercat II” Xàtiva, 12 d’abril de 2017.- L’Ajuntament …