Inici / Ocupació i economia / ACTUACIONS EN SENDA SANT FELIU I BELLVERET
DSC06778_web

ACTUACIONS EN SENDA SANT FELIU I BELLVERET

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, han visitat aquest migdia diverses actuacions que està duent a terme la Brigada Municipal de Serveis Públics. Després de comprovar la situació de les obres de substitució de la xarxa d’aigua potable al carrer Sant Joaquim i de canviar impresions amb els veïns de la zona, alcalde i regidor s’han desplaçat a la Costa del Castell, on recentment la Brigada ha reparat el camí d’accés a l’ermita de Sant Feliu i part de la barana de protecció del Bellveret. La propera setmana, els treballadors municipals mamprendran tasques de neteja del barranc de la Costa del Castell per a que tot estiga a punt per a la setmana de Sant Josep.

Et pot interessar

Ocupació

Convocatòria borsa de treball de tècnic/a superior en integració social (Act. 16/10/2017)

Termini de presentació de sol·licituds (5 dies hàbils): del 31 de juliol fins al 7 d’agost …