Inici / Promoció econòmica i comerç / Aquest divendres torna FAM, el cicle de dinars amb concert de Botifarra
BOTIFARRA

Aquest divendres torna FAM, el cicle de dinars amb concert de Botifarra

fam

Xàtiva, 1 de març de 2017.- El proper divendres torna el cicle de dinars temàtics FAM (De romanç, putxero i burro), organitzats per la regidoria de Promoció Econòmica. En aquesta ocasió, l’àgape se celebrarà al restaurant Taberna Setabense Carpanel de Xàtiva.

Pep Gimeno “Botifarra” ha fet possible el renaixement d’una herència cultural que es correspon amb el cos i ànima d’aquesta terra. Per aquesta i moltes altres raons, l’Ajuntament vol fer possible la trobada entre la gent i aquest fenomen popular a l’entorn gastronòmic de la nostra ciutat. “FAM” és un projecte per continuar fent possible la ciutat de les persones.

El telèfon per a reserves és el 96 228 15 85.

Et pot interessar

Mercat de la terra mercat

El proper diumenge el Mercat de la Terra torna a la plaça del Mercat

  Xàtiva, 7 de març de 2018.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció …