Inici / Esports / La coordinadora de clubs esportius presenta l’escoleta esportiva de Pasqua 2017
DSC06937_WEB

La coordinadora de clubs esportius presenta l’escoleta esportiva de Pasqua 2017

Xàtiva, 7 de març de 2017.- La coordinadora d’Associacions Esportives de Xàtiva ha organitzat una Escola Esportiva de Pasqua per a enguany. La iniciativa, amb què col·labora el Consell Esportiu Municipal i la Regidoria d’Esports, s’ha presentat hui a l’Ajuntament de Xàtiva, per part del regidor d’Esports, Pedro Aldavero i del president de la coordinadora, Richard Prats.

L’escoleta esportiva tindrà lloc a la Ciutat de l’Esport, entre els dies 18 a 21 d’abril pròxims. L’oferta inclou la pràctica de la modalitat multiesport i diversos tallers. L’escola esportiva de Pasqua va dirigida a xiquetes i xiquets d’entre 4 a 16 anys, que s’organitzaran en grups reduïts. Els horaris seran de 9 a 13 hores, de dimarts a divendres.

El preu de la inscripció és de 35 euros per xiquet, que es rebaixa a 25 euros per al cas de que s’apunte un segon germà. El termini d’inscripció ja està obert i s’allargarà fins el 10 d’abril. Les inscripcions es tramiten telefonant al 600987 332.

Et pot interessar

LLUM CAMP MURTA

Finalitzen les actuacions de millora de la il·luminació de la Murta

Xàtiva, 25 de juliol de 2017.- L’Ajuntament ha millorat l’enllumenat en la instal·lació esportiva del …