Inici / Cultura i oci / El cantautor Xilè Nano Stern actuarà el 2 d’abril al Gran Teatre de Xàtiva
NANO STERN 02.04.2016 Teatro Oriente / Foto por Ignacio Orrego (

El cantautor Xilè Nano Stern actuarà el 2 d’abril al Gran Teatre de Xàtiva

Nano Stern, una de les veus consolidades de la cançó d’autor llatinoamericana cantarà a Xàtiva dins d’una gira que el portarà a Sevilla, Madrid i Barcelona entre altres ciutats europees.
Stern és un cantant, multiinstrumentista i compositor xilè adscrit a la «tercera generació de cantautors xilens» que apareixen a partir de la dècada de 1990. el seu treball es vincula amb el cant popular, i ha fet incursions en la trova, folk i rock.
Nano Stern ha forjat el seu camí artístic a través de cançons que va aprendre de la seua familia i de la tradició ancestral de la música de Xile que s’uneixen al seu so totalment fresc i rellevant. Avui dia és un referent de la seua generació. El llegat familiar i la Nova Cançó xilena, són la font d’inspiració que ha permès a Nano Stern ampliar sons i emocions en les seues composicions. Va formar part d’un grup underground de l’escena roquera i punk de Llatinoamèrica i gràcies a la barreja amb la seua formació de jazz i la influència de la música d’arrel, la seua proposta és completament pura i original. El 2015 el seu treball “Mil 500 vueltas” va arribar a disc d’or en dues setmanes.
La cantautora Joan Baez va dir d’ell: “És possible que siga el millor cantautor jove de la seua generació a Xile. Les seues lletres, melodies, missatges, per la seua entrega, humor i bon cor el fan mereixedor del meu vot. Destaca per la seua habilitat per a tocar diversos instruments, però les seues companyes fidels sempre seran la seua guitarra i la seua veu en la senzillesa que el carateritza com a persona”
L’actuació de Nano Stern tindrà lloc diumenge 2 d’abril a les 19h al Gran Teatre de Xàtiva amb un tiquet a preu únic de 7€ que es pot adquirir a Instantticket ( https://www.instanticket.es/description/?id=8282&site=503 ) i a les taquilles del Gran Teatre.
El concert de Nano Stern és l’aperitiu del “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” que tindrà lloc del 26 de maig al 10 de juny i que, en la seua segona edició, es consolida com el festival de cançó d’autor de referència en terres valencianes

Et pot interessar

Taller DECO NADAL

Taller Decoració Nadalenca

Amb motiu de la festivitat de Nadal, la Regidoria de Joventut organitza un taller de …