Inici / Benestar social i salut / Benestar Social organitza una jornada d’actualització jurídica sobre dependència per a professionals i familiars
IMG_3637

Benestar Social organitza una jornada d’actualització jurídica sobre dependència per a professionals i familiars

Xàtiva 13 de març de 2017.- La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una jornada formativa i informativa dirigida a professionals i familiars de persones amb dependència en què ha participat la regidora Xelo Angulo. La jornada ha sigut impartida per l’advocada Sandra Casas, assessora jurídica especialitzada en matèria de dependència.

El tema principal de la jornada ha estat la sentència que anul·la les retallades a les ajudes a la dependència i la possibilitat de reclamació de responsabilitat patrimonial. El contingut de la jornada s’ha completat amb un repàs a la normativa actual en Serveis Socials, sistemes d’autonomia personal i atenció a persones en situació de dependència. També s’ha abordat el nou model del sistema de Serveis Socials i els canvis que es preveuen de cara al futur, així com distints casos pràctics i orientació per a l’exercici professional diari.

Et pot interessar

Contenidor roba usada_web

Xàtiva recull 50 tones de roba usada amb fins solidaris

La Fundació Cáritas disposa de 8 contenidors de recollida en diversos punts de la ciutat …