Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / L’ORA no funcionarà en falles
DSC06729_web

L’ORA no funcionarà en falles

El nou aparcament del carrer Reina s’obri el dilluns 20 de març

Xàtiva 14 de març de 2017.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat que el servei d’estacionament regulat en zona blava estarà inactiu durant els dies 16, 17 i 18 de març, amb motiu de la celebració de les festes falleres a la ciutat. Lorente ha explicat que la suspensió del servei respon a “la necessitat de facilitar l’aparcament a veïns i visitants i d’evitar molèsties innecessàries en uns dies en què la circulació i l’aparcament es veuen alterats com a conseqüència de la presència dels monuments fallers que ocupen les seues demarcacions al llarg de tota la trama urbana de Xàtiva”. El regidor ha fet una crida a la col·laboració dels veïns per tal “d’evitar desplaçaments en cotxe per dins de la ciutat que poden ser complicats en uns dies de màxima exigència per a la regulació del trànsit”.

D’altra banda, Lorente ha avançat que la nova zona d’aparcament del carrer de la Reina estarà operativa a partir del proper dilluns 20 de març. Les obres d’adequació del solar han servit per transformar-lo en un aparcament per a 36 vehicles, baix el règim de zona blava, incloent-hi places per a persones amb mobilitat reduïda. El cost dels treballs d’execució de l’aparcament serà assumit pel concessionari del servei de l’ORA, la mercantil Dornier. S’espera que aquesta zona d’aparcament ajude a descongestionar el trànsit que travessa el centre de la ciutat. El nou pàrking és una iniciativa que forma part de l’Estratègia d’Aparcament a Xàtiva 2017.

Et pot interessar

JORNADA LLEI COORDINACIÓ DE POLICIA LOCAL

Xàtiva acull una jornada sobre la llei valenciana de coordinació de policies locals

Els ajuntaments podran firmar convenis per tal que els agents presten serveis en altres municipis …