Alertes
Inici / Esports / Xàtiva alberga la final d’un campionat juvenil de voleibol aquest cap de setmana

Xàtiva alberga la final d’un campionat juvenil de voleibol aquest cap de setmana

Xàtiva, 28 de març de 2017.- Aquest matí, el regidor d’Esports Pere Aldavero i el president del Club Voleibol Xàtiva, Enrique Mateu, han presentat la final del campionat de 1ª divisió autonòmica juvenil masculina de voleibol, que se celebrarà a Xàtiva aquest cap de setmana.

El Club Voleibol Xàtiva no para de collir èxits, el Juvenil Masculí i el juvenil Femení classificats per disputar aquest cap de setmana les Finals Autonòmiques, lluitaran per guanyar-les, i per les places que donen accés als Campionats d’Espanya.

La jugadora cadet Laura Mascarell Montell en la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub16. Es desplaça a Sòria del 2 al 11 d’abril, i si entra a la convocatòria final jugaria la qualificació per al Campionat d’Europa Sub16 del 12 al 16 d’abril

La ciutat de Xàtiva albergarà el proper cap de setmana 1 i 2 d’abril de 2017 i al pavelló Municipal de voleibol, la FINAL AUTONOMICA JUVENIL MASCULINA de màxima categoria. Una competició organitzada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i pel Club Voleibol Xativa, amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal de l’Ajuntament de Xativa.

Una final pensada per promocionar la ciutat de Xàtiva a través de l’esport.

A la FINAL AUTONOMICA accedeixen els quatre millors equips classificats de la lliga regular, i els dos primers classificats tenen dret a plaça en el Campionat d’Espanya Juvenil masculí que es disputarà del 21 al 26 d’abril a la ciutat de LORCA.

El Xàtiva voleibol Xàtiva accedeix a aquesta FINAL com equip líder i imbatut de la classificació. Com a segon classificat el CV València, tercer el Mediterrani de Castelló i quart el CV Elx. El format de competició és una lliga tots contra tots.

Dissabte 1 d’abril
10 hores CV València-CV Mediterrani
12 hores Xàtiva Voleibol- CV Elx
17:30 hores CV València-CV Elx
19:30 hores Xàtiva Voleibol-CV Mediterrani

Diumenge 2 d’abril
10 hores CV Mediterrani-CV Elx
12 hores Xàtiva Voleibol-CV València

L’equip JUVENIL FEMENÍ YSABEL MORA XATIVA VOLEIBOL també disputarà la FINAL AUTONOMICA de màxima categoria a la ciutat de BENIDORM, a l’haver quedat terceres en la classificació general. La final la disputaran contra els equips Platges de Benidorm, CV Elx i Grau de Castelló. L’equip guanyador tindrà plaça al Campionat d’Espanya a disputar a La Corunya del 21 al 26 d’abril.

Et pot interessar

Xàtiva acollirà el 26 d’octubre el partit classificatori per al Mundial de Rugby League entre Espanya i Irlanda

La cita tindrà lloc a les 17 de la vesprada al poliesportiu de Les Pereres …