Alertes
Inici / Cultura i oci / Divendres es presenta la iniciativa “Les cançons ens posen a mil”
IMG_3749

Divendres es presenta la iniciativa “Les cançons ens posen a mil”

És tracta d’una actuació en el marc del festival “Música i Lletra”, certamen que compta amb la direcció artística de Feliu Ventura

Xàtiva, 29 de març de 2017.- El festival Música i Lletra comença a rodar i ho fa fusionant la cultura popular amb la cançó d’autor, gènere a què está dedicat aquest certamen. El proper divendres 31 de març es presenta a l’Albereda la iniciativa “Les cançons ens posen a mil”, impulsada per la regidoria de Gran Teatre. A les 20’30h, a l’espai que hi ha entre l’edifici de Correus i la Casa de la Ciutat, diversos artistes posaran en marxa una actuació coral on es barrejaran diverses modalitats musicals i de dansa amb el rerefons de la música dels cantautors.

Concretament, a l’espectacle participaran Abraham Rivas, la muixeranga “La Socarrà”, l’Escola de Danses de Xàtiva, la colla de dolçainers “La Socarrada” i la xaranga “Música i Lletra”, creada per a l’ocasió. El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, ha explicat que “Les cançons ens posen a mil” és una ocasió per connectar la cançó d’autor amb la nostres tradicions musicals més arrelades. El fet de poder realitzar aquest espectacle al carrer, ocupant el centre de la ciutat a unes hores de gran afluència de públic, és una mena de reclam per iniciar les activitats del festival “Música i Lletra”.

El regidor ha recordat que aquest festival de cançó d’autor compta amb la direcció artística de Feliu Ventura.

Et pot interessar

orgul LGTB

David Santamaría guanya el concurs del cartell del Dia de l’Orgull LGTBI

Xàtiva, 15 de juny de 2018.- Amb motiu de la commemoració del Dia de l’Orgull …