Alertes
Inici / Sense categoritzar / Joventut organitza un curs de dinamitzador de ludoteca
CARTEL FANZINE amarillo baja

Joventut organitza un curs de dinamitzador de ludoteca

Divendres comença un taller de producció de fanzines

Xàtiva 30 de març de 2017.- La nova programació trimestral juvenil ens presenta un curs de dinamitzador/a de ludoteca, a partir de recursos i jocs d’expressió globalitzadora per a la dinamització d’activitats de temps lliure en equipaments socioculturals.

Aquest curs s’ha postposat per les dates 25, 26, 27 i 28 d’abril i 2, 3, 4 i 5 de maig. Les inscripcions estan obertes. Per inscriure’s s’hi ha de passar per la Casa de la Joventut de Xàtiva o cridar al centre d’informació juvenil: 962274342.

El curs consta de 30 h i està homologat per l’escola d’animació Abast. L’horari serà de vesprades, de 16 h a 20 h a la Casa de la Joventut. El preu és de la inscripció és de 50€.

Aprendre a editar un fanzine

D’altra banda, des de la casa de la joventut s’ha organitzat un taller anomena’t “Plega, grapa, fanzine i repeat!” amb la col·laboració de Madafaka & The Toxie Kiwis. En el taller s’aprendrà a fer un fanzine, és a dir, una publicació temàtica realitzada per i per a aficionats a la música, el còmic, la ciència ficció, la literatura, la fotografia, l’esport, els animals, la política, l’arquitectura, la il·lustració i qualsevol altre camp susceptible de generar un discurs independent i alternatiu per part de qui ho crea. El preu del taller és de 5 € i tindrà lloc els dies 31 de març i 1 i 8 d’abril, vesprades de 17-20h i matins de 10 a 13h.

Et pot interessar

Llistat definitiu de persones admeses i excloses de les beques de transport 2018/2019

Llistat definitiu de les persones admeses i excloses de les beques de transport a alumnes …